Magyar English

Klímaberendezések villamosenergia megtakarításának létrehozása Reneval-Magnet fizikai porlasztás rásegítő készülékek használatával.

Cégünk az R-Magnet fizikai porlasztás-rásegítő technológia segítségével létrehozott egy merőben új területet, amivel az emberek megszabadulhatnak a nyári melegben a klíma berendezések okozta magas villanyszámlájuktól. Köztudott, hogy hűtő-, és klíma berendezéseink a porlasztás elméletét felhasználva hoznak létre hűtőhatást. Hűtő-, és klíma berendezéseinkben kompresszoros összepréselés segítségével gázokat cseppfolyósítunk, és speciális fúvókarendszeren keresztül elporlasztjuk. Ennek eredménye a hőenergia-elvonás. Nagy cégek dollármilliókat költenek, hogy minél tökéletesebb klíma, illetve hőszivattyú rendszereket alkothassanak. Hatalmas verseny folyik a piacon a fogyasztókért, és ennek érdekében jelentős műszaki megoldásokat hoznak létre a legkorszerűbb és legjobb hatásfokú hűtő-, klíma-, és hőszivattyú berendezések tervezése területén.

Cégünk találmánya a legjobb hatásfokú és legkorszerűbb hűtőrendszerek hatásfokát is képes tovább javítani. Gyakorlatunk a porlasztás fizikai módszerrel történő tökéletesebbé tétele. Találmányunk korszakalkotó, igen hatékony, és jelenleg a világon a leggyorsabban megtérülő műszaki fejlesztés. Készülékeinket magas szinten képzett technikusaink bármilyen típusú hűtő-, klíma-, illetve hőszivattyú rendszerbe képesek utólagos installációval beépíteni, és így fel tudják javítani a porladó közeg hőelvonó képességét.

Az elv egyszerű: ha javul a porlasztás, a folyadékrészecskék a kohézió megszűnésének következtében százezerszer apróbb részecskékre oszlanak szét, így a porladás helyén több hőt vonva el a környezettől. Mivel azonos energia befektetés mellett nagyobb a hőenergia-elvonás, rövidebb időre van bekapcsolva a folyadékot sűrítő kompresszor. Mindennek eredményképpen a villanyszámlánk csökkenni fog.

Azzal, hogy tökéletesebb hőelvonás miatt a kompresszor rövidebb ideig működik, az élettartama nőni fog, ami további járulékos megtakarítást jelent.

Összegezve: az eljárás alkalmazását alacsony invesztíció, gyors megtérülés, műszaki élettartam növekedés, stabil és biztonságos üzem, megnövekedő energia megtakarítás jellemzi. Merőben új eljárásunkat neves és hozzáértő cégek már tesztelték, minősítették, elfogadták, és alkalmazzák.
Több száz referenciapontunkból a legjelentősebbek: Auchan, MOL NYRT, Legrand Rt. Szentes, Harmónia Idősek Otthona Gyömrő, ÁPV Rt-t Üzemeltető Hungalu, valamint sok száz kisebb cég, vendéglátó hely, wellnes-centerek, szállodák stb.

Klímatisztító spray

 

 

Rendelje meg termékeinket!

 

 

 

 

 

 

 Effektív
mikroorganizmusok
a humán alkalmazásbanKülönleges
hőszigetelési
technológiánk