Magyar English

Vízkezelés

 • Háztartási
 • Termál
 • Ipari
 • Mezőgazdaság

Háztartási vízkezelés

Készülékünk telepítési útmutatóját ide kattintva töltheti le!


Az eljárás lényegében a természetben az esővízzel történő hatások lemásolásán alapul, és végleges vízkőoldást tesz lehetővé. Már Nikola Tesla szerb feltaláló is foglalkozott az elektromágneses impulzusok vízre gyakorolt hatásával, ezen alapokon elindulva az eljárás 25 éve óta folyamatosan lett továbbfejlesztve.

A földön bármely életfolyamat alapja a VÍZ!

Az egészséges élet fontos minőségi alap követelménye, hogy a víztisztítás során ne pusztítsuk ki a víz anaerob élővilágát. Persze fontos, hogy tökéletesen távolítsuk el a mérgező, esetleg káros anyagokat, íz és szagrontó mesterséges kemikáliákat, hormonokat. Fő feladatként kezeljük azt a tényt, hogy az ivóvíznek a tiszta természetben található forrásvíz minőségűnek kell lenni. Ez azt jelenti, hogy nem elég kiszűrni a káros anyagokat, hanem figyelemmel kell lennünk az ivóvíz hasznos beltartalmi értékeire. Kiemelt szempont, hogy az ivóvízben az élet alappillérei, alkotó kövei: kalcium, magnézium nátrium, elemi kálium sók, továbbá kb. 140 féle makro és mikroelem milyen mennyiségben, milyen minőségben és milyen egymáshoz viszonyított arányban vannak jelen.

Technológiánk lényege az ásványi anyagok ionszerkezetes alakba történő átalakulásának elősegítése. A növényi állati és emberi szervezetben csak a kelátkötésre alkalmas ásványok, sók, vitaminok alkalmasak feszívódásra. Bármelyik fontos makro, vagy mikroelemből már kevés van az ivóvizünkben. Ha hosszú távon ásványi anyagszegény vizet fogyasztunk, akkor következményként hiánybetegségek fognak kialakulni. Mi törekszünk a természet alkotta értékeket koncentrálni a készülékeinkben. Igyekszünk a természetes ionegyensúlyt és a beltartalmat ideális szintre hozni. Vízkezelő és víz minőség javító technológiánk lényege a víz rácsszerkezetének az életet tápláló forma közeli állapotba alakítása. Természetesen ezt mérni, bizonyítani, feltérképezni még nem képes az ember a jelenlegi műszereivel. Ami könnyen kontrollálható, az az érzékszerveink érzékelése. Bárki képes a vízkezelő és vízdúsító berendezésen keresztül áramoltatott víz változását érezni. A legpontosabb műszerünk gyermekeink véleménye. 100 gyermekből 100 inkább a kezelt vizet itta szívesebben. Megvalljuk, nem is érdekel minket más szakmai vélemény! Tudásunkat a gyermekeink jövőjéért mozgósítjuk. Nagyon sok szakhatósági korlát akadályozza munkánkat, fejlesztéseinket, a hatóságok az élettől kipusztított, klórozott, halottá tett vizet követelik poharainkba. Akár pár cserép növény, esetleg napos csibe, kismalac, vagy pár hal az akváriumban nagyon gyorsan elpusztul a klóros víztől. Mindenki tudja, hogy a klór idegméreg, mégis ez vizeink legfőbb adaléka. Senki nem beszél arról, hogy a vizünkben természetesen jelen lévő anaerob flóra kizárja a megbetegítő oxidatív kórokozók elszaporodását! Ha a jövőben áttérünk a vízben az anaerob éltető flóra feldúsítására, az alapvetően zárja ki a vízben a megbetegítő organizmusok felszaporodását.

A fizikai vízkezelés az eredeti vízminőséget nem változtatja meg (kizárólag tulajdonságait javítja) kémiailag, mindössze a  mészkő és vaskicsapódás kristályosodási tulajdonságait változtatja meg.
A mészkő lebegőanyaggá válik, mely a kifolyóvízzel  távozik.
Új vízhálózatnál megakadályozza a káros lerakódások kialakulását, és a régi hálózat fokozatosan letisztul, a vízkőmentesítés megvalósul.

Az Ökosystem-E fizikai vízkezelő felszerelése nem igényli a vízvezetékrendszerek  megbontását.  Közvetlenül a vízóra után célszerű elhelyezni.

A fizikai módon, vegyszermentesen kezelt víz (azaz a mágneses térrel és frekvencia löketekkel kezelt víz, amely felveszi az esővíz tulajdonságait) kémiailag tekintve úgy reagál, mint a (kémiailag) nem kezelt víz. A kezelés hasznát ill. működőképességét kémiai módszerekkel kimutatni nem igazán lehet, hiszen fizikai beavatkozás.

Ugyanúgy kialakulnak  a mészkőkristályok (kiszáradás, elpárolgás esetén, pl. csaptelepeken, poharakon, stb.), de ártalmatlan formában. Ezek a mészkőkristályok nem nőnek, nem kapaszkodnak keményen össze egymással, hanem  laza kristályként ( aragonit szerkezetben) rétegződnek, teljes vízkőmentesítés megy végbe. A kezelt vízben létrejön egy lebegő anyag, amit a folyó víz kimos, vagy száraz állapotban letörölhető. A fizikai szerkezetében lazult víz jobb oldóképességgel rendelkezik, ezért minden jobban oldódik a vízben (vitaminok, ásványok, zsiradékok, enzimek, mikro- és makroelemek, vegyszerek, oldószerek) A víz lazább szerkezete javítja a tulajdonságait, minőségét. Minden felhasználó szívesebben fogyasztotta a vizet kezelés után.

MEGLÉVŐ RENDSZEREKRE GYAKOROLT FIZIKAI HATÁS:
A mágneses kezelés hatására a vízcsövekben már kicsapódott vízkő és egyéb anyagok oldása, és a frissen érkező kezeletlen víz kezelése párhuzamosan zajlik.  A kezelés hatását városi vízhálózatok esetében a kezeléstől 40-50 km-re is tapasztalták, ezért elegendő a berendezést ill. kezelő technológiát a vízbetáplálás pontjára felszerelni.
A vízben úszó mészkő a kezelés hatására kevés korong alakú mészkőkristályra (aragonitra), és sok szénsavra esik szét. CaCo3> CaCo1 + CO2.  Ezért a mészkő-szénsav egyensúly megbomlik, a rendszer mészkő felvételére kényszerül. A régi mészkőlerakódás lebontása az egyensúly helyreállásáig tart. A lebontás már az első alkalommal láthatóvá válik.
A régi réteg lebontása  azáltal is észlelhető, hogy a csapok szűrőiben mészkőszemcsék gyűlnek össze. Ezért a szűrők az első időkben gyakrabban ellenőrizendők, mint a vízkezelés előtt.

OPTIKAI HATÁSOK:
Mint a fentiekben jeleztük, a  fizikai vízkezelés a  mészkő kristályosodási tulajdonságát változtatja meg, nem a víz minőségét.
Kezelésünk hatására a vízben lebegő mészkő, vagy vas  a kifolyóvízzel eltávozik.
Ha egy "kezelt" vízfolt megszárad, a "kezelt" mészkő meglátszik, mivel az ásványok nem párolognak el, hanem a felületeken, pl. a kádban, tálcákon, poharakon visszamaradnak, de a "kezelt" mészkő, illetve vas nem tapad le. Ezáltal  a vízcsövek és a készülékek állapotának megóvása mellett a lakások vizes helységeinek tisztántartása is érezhetően egyszerűbbé olcsóbbá és kényelmesebbé válik.
Ez a mészkőfolt és vasfolt egy nedves szivaccsal, ronggyal áztatást követően letörölhető.

Bakteriológiai hatások:

A vízrendszerekben, víztározókban, csövekben kicsapódó lerakódásokban elszaporodnak a vízben megtelepedő baktériumok, algák. A vízkő porózus szerkezete magába gyűjti a baktériumokat és a szaporodásuk táptalaja.

A vizek tisztaságáért felelős szakemberek eddig csak erősen mérgező klórozással, hipózással tudtak védekezni az ivóvíz-hálózatunkban túlszaporodó baktériumok ellen.

Klórozás hiányában a víz ivásra történő felhasználásra alkalmatlanná válik, megbetegedéseket, közérzetromlást idézhet elő.

A fizikai vízkezelés hatására a lerakódások leoldódnak és megszűnik a baktériumok és az algaspórák szaporodási élettere. A tiszta csőfalon nem tudnak a baktériumtörzsek megtapadni és nincs tér a szaporodásukhoz.

A mágneskezelt víz az egészség szemszögéből vizsgálva sokkal biztonságosabb, egészségesebb.

Elvízkövesedett mosógép fűtőszála

KÖRNYEZETVÉDELEM:

A fizikai vízkezelés használatával jelentős mértékben lehet csökkenteni a környezetre jutó terheléseket, vegyszerfelhasználásokat:

Az alábbi területeken lehet csökkenteni a vegyszerfelhasználásokat:

 1. Tisztítószerek használatának 30-50%-os csökkentése

 2. Vízkőoldók használata 100 %-kal csökkenthető

 3. Savazással történő vízkőoldás 100%-os kiváltása

 4. Kazánházi, ipari mosodai lágyvíz-előállítás vegyszereinek 30-50 %-os csökkenése

 5. Termálvizek, hévizek vegyszeradagolásának 30-50 %-os csökkenése

A jelenlegi a világ leghatékonyabb környezetvédelmi megoldása. Nincs nagyobb környezetvédelem, mint amikor nem kényszerülünk vegyszerek használatára a kialakult probléma felszámolásához. Az eljárás elterjedése javítja esélyeinket az élhető élettér fenntartására.

MECHANIKUS VÍZSZŰRÉS FIZIKAI VÍZKEZELÉSSEL KIEGÉSZÍTVE:

A víz útja a természetből az Ön otthonába.

 • 1. felhők

 • 2. eső

 • 3. talajba szivárgó esővíz

 • 4. forrás, patak, folyó, tenger

 • 5. kutak a vízbázisokon

 • 6. víztisztító művek

 • 7. csőhálózatok

 • 8. fogyasztó

Az, hogy általunk megfelelőnek hitt vizet ihatunk, mindannyiunk számára természetes dolog. A természetből követve a víz útját otthonunkig, egyértelművé válik, hogy miért lesz szüksége fizikai vízkezelő készülékre. Mire eljut a víz az Ön csapjáig, számos anyagot felvesz, és magával visz. A fémek és sók feloldódnak az esővíz hatására, és oldott állapotban megérkeznek a csőhálózatok, víztározók, vízmelegítők belsejébe.
Az említett és sok más eredetű szennyeződések okozta problémák megszüntethetőek és felszámolhatóak a RENEWAL-SYSTEM fizikai vízkezelő készülékek használatával.

A RENEWAL-SYSTEM ÉS A RENEVAL-MAGNET TERMÉKCSALÁD LEÍRÁSA

ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ:

Azáltal, hogy a víz átfolyik a földrétegeken, különböző ásványi anyagokkal dúsul, amelyek a víz összetételét, telítettségét befolyásolják. A víz, ha nem kap megfelelő kezelést, a vízfűtő berendezéseknél, bojlereknél, csőrendszereknél, klímaberendezéseknél, vízcsapoknál stb. a károsodás fő okozója lehet. A vízben lévő oldott sók idővel mikrokristályok (vízkő) formájában kiválnak a berendezésekben. Ez átfolyási- és hőteljesítmény-csökkenést okoz.

A vízben keménységi foktól függően több-kevesebb mész, vas, mangán, arzén, ólom és egyéb oldott só található. Ez az ipari és háztartási gépekben vízkő formájában lerakódik a felületekre és a fűtőszálakra. Az elkérgesedett lerakódások csökkentik a teljesítményt, és kedveznek a rozsdásodásnak, baktériumok elszaporodásának, ami végül a víz, valamint a berendezések romlásához, tönkremeneteléhez vezethet.

A víz bizonyos felvevőképességgel rendelkezik a vízben oldott anyagok iránt. Ha a vízben az oldott sók, az ásványok, a mész aránya magasabb, úgy a víz más anyagokat, pl. mosószert, konyhasót kisebb arányban tud felvenni. Ezért a magas mésztartalmú vízhez több mosó-, mosogatószert, vízlágyítót stb. kell használni. Ezeknek a szereknek a tartós használata rossz hatással van a környezetünkre, károsítja azt.

A vízkő- és vaslerakódások a vízvezetékekben, szaniterekben és a vízzel kapcsolatba kerülő berendezésekben (pl. klímaberendezések, vízmelegítők, bojlerek stb.) idővel egyre vastagabb réteget képeznek. Ezáltal csökken a vezetékek keresztmetszete, a készülékek teljesítménye romlik, ennek következménye a felesleges energiafelhasználás.

Háztartási ivóvízszűrő készülékek

Bármely típusú szűrőkészülék hatékonysága növelhető a cégünk által kifejlesztett fizikai vízkezelő készülékekkel.

A kutakból kitermelt vizek sok esetben magas ásványi és szerves anyagokkal terheltek.
A víz íze, szaga, színe némely esetben nem felel meg emberi fogyasztásra. A mágneses fizikai vízkezelő készülékek önmagukban nem képesek kiszűrni a sótartalmat, és lecsökkenteni a magas szervesanyag-tartalmat.

A magas koncentrációt mechanikus szűrők segítségével csökkentjük, így alacsony költségekkel magas szintű eredményeket érhetünk el. Megfelelő minőségű szűrők alkalmazásával ivóvíz minőség állítható elő.

1. Aktívszenes CA-típus:

 

A mágneses kezelő készülékek hatását javítják a mechanikus szűrők.

 • Felépítés: polisztirol töltettartó aktívszén töltettel, elő- és finomszűrő réteggel.
 • Szűrési elv: Abszorbciós szűrés
 • Felhasználási terület: Ipari felhasználású vizek klór- és szervesanyag-tartalmának csökkentése.
 • Főbb jellemzők:

A tölteten a kezelendő víz tengelyirányban áramlik át, így biztosított a klórtalanításhoz szükséges lehető leghosszabb kontaktus idő. A töltet a kezelendő víz klór- és szervesanyag tartalmától függő vízmennyiség megszűrése után lemerül, és cseréje szükségessé válik.

Szűrőhossz: 5", 7", 10" (betétek összeépítésével tovább növelhető)

2. Lemosható RLA-típus:

 
 • Felépítés: Polipropilén váz, mosható nylonszűrő szitával.
 • Szűrési elv: Felületi szűrés
 • Felhasználási terület: Mechanikai szennyezők (rozsda- és homokszemcsék) eltávolítása ipari és háztartási berendezések védelme céljából.
 • Főbb jellemzők:

A betét felületén visszatartott szennyező anyagok vízsugárral lemosva könnyen eltávolíthatóak, így kiküszöbölhetők a más típusoknál szükséges gyakori költséges cserék.

Rendelkezésre álló méretek: 5", 7", 10" (betétek összeépítésével tovább növelhető.)

Szűrési méret: 60,80 mikrométer

A vízszűrés eredménye világosan látszik az alábbi mintákon:

Compare Mozgó

 

3. külön csapteleppel beszerelt háztartási ivóvízszűrés:

Külön csapteleppel szerelt háztartási ivóvíz szűrés. Így forrásvíz tisztaságú vizet kapunk, amit csak ivásra és főzésre használunk.

A szűrés folyamata: első lépésként 25 mikronos mechanikai szűrés, majd második lépcsőként aktívszenes szűrés. Ezzel a módszerrel a vízben lévő mérgező anyagok nagyrésze kiszűrhető. Amennyiben ezüstözött aktívszén betétet alkalmazunk, akkor a bakteriológiai fertőzés lehetőségét is jelentősen csökkentjük.

A képen a mosogató alá beszerelt, ún. DUAL szűrőpanel látható.

 

A szűrők könnyen tisztítható megoldással kerülnek kialakításra.

A család vízszükségleti igényéhez igazítjuk a betétek kapacitását.

Termálkutak vegyszermentes kezelése

Termálvízkezelő készülékeink:

Jelenleg az uszodatechnológiában a legmodernebb elvárásoknak megfelelés azt jelenti, hogy savazás, illetve vegyszerezés mellőzésével legyenek képesek az uszodai rendszerekért felelős személyek megoldani a vízminőség javításának, illetve szinten tartásának kérdését, mivel ezen módszerek túlontúl agresszívek, és komoly egészségügyi kockázatokat is rejtenek magukban. A Renewal-Hungary Kft. vízkezelési módszere jóval környezet-, és emberbarátabb módon képes a vízminőség javítására, így a korszerű elvárásoknak maximálisan megfelel! Készülékeink és megoldásaink egyedülállóak a világon!

 • A készülék vízkezelési képessége alkalmas a víz higiéniai javítására. A kezelés hatására leoldódnak a kicsapódott lerakódások és megszűnik a baktériumok szaporodásának élettere.
 • Vegyszerek és savazás nélkül termelés közben leoldódik a már kicsapódott vízkő és vaskicsapódás.
 • A vízkezelés hatására a már kicsapódott vízkő leoldódik a termálkút kitermelő csövétől kezdődően a víz áramlási útvonalának végéig.
 • Kezelő készülékünk 2-3 óra alatt elhelyezhető a kitermelőcsőben és a kút üzemelés közben kitisztul.

A linkre kattintva megtekintheti Földeákon 2009-2010 között végzett kísérleteink tudományos igényű leírását. (pdf formátum)

Vízkezelés a komáromi WF Szabadidőparkban

Vízkezelés a Sárvári Gyógyfürdőben

Vízkő-, és vaskicsapódás megszüntetése a Szigetvári Gyógyfürdőben

Termálvíz-kezelés a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő Zrt. telepein

 

Kísérleti és referencia helyeink:

 • Zalaegerszegi Termálfürdő és Aquapark
 • Kisteleki Geotermál fűtésrendszer és uszoda
 • Hódmezővásárhelyi Geotermális távfűtés és uszoda
 • Makó kórház
 • Tisza Maros agrár Rt.
 • Szentes termálfürdő
 • Szigetvár termálfürdő
 • Sárvár gyógyfürdő
 • Mórahalom Erzsébet termálfürdő
 • Tiszaujvárosi Termálstrand és Fürdő
 • Zsóri Termálfürdő
 • MOL Szanki vízvisszatermelés
 • MOL Battonya vízvisszatermelés

2004.10.03-án a Szeged Városi TV Tudományos műsora bemutatta a vízkezelő készülékcsaládot és működési elvét.

2004.10.20-án a Szegedi VTV Hírműsora bemutatta a Tiszaszigeti termálkúton működő vízkőmentesítő készülékünket és eredményeit.


Képek:

Termálkút kitermelőcső vízkőtlenítő egység

Kezelő készülék beszerelése elvízkövesedett termálkút csővezetékre:

A kezelés után:

2 héttel a kezelő rendszer beüzemelését követően a vízkő megpuhult, és nehézség nélkül vízzel oldhatóvá, lemoshatóvá, eltávolíthatóvá vált.

Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő


További kísérleti helyek:

Szentes Termálfürdő

A termálfürdőt az ÁNTSZ bezárta a vízben elszaporodott baktériumok miatt.

A készülék felszerelését követően 1 hét elteltével letisztult a víz, leoldódtak a lerakódások. A víz minőségének javulását a szegedi Bay Zoltán Kutatóintézet szakemberei bakterológiai méréssel ellenőrizve igazolták. A termálfürdő vízminősége szűrőrendszer nélkül megfelel az Európa Uniós vízminőségi elvárásoknak.

Árpád fürdő - Békéscsaba

A medencét az Ökosystem-E védi a vízkőkicsapódástól.

Makó kórház

Az Ökosystem-E/Termál típusú készülék sikeresen oldja fel a csövekben akár a 15 évvel ezelőtt lerakódott vízkövet.

Mosonmagyaróvár Termálfürdő

A vízkő kicsapódott a gáztalanító tartály és a csövek felületén. Tönkretette a nyomásfokozó szivattyút, veszélyeztette a fürdő biztonságos működését.


ÖKOSYSTEM-E 50 Termal
Ökosystem-E 100 Special

Aquaplus Kft. - Velence

Vaskicsapódás megszüntetése. Az 1. kép a kezelés előtti állapotot mutatja, a 2. a kezelés utánit.

Ipari vízkezelés

Cégünk innovációs tevékenységének eredményeként kifejlesztette az elektromos vízkezelés hatékonyabb technológiáját. A jelenleg forgalmazott régebbi, elavultabb, egyszerűbb működési elvű Ökosystem-E termékcsalád helyett bevezetésre kerül a korszerűbb, nagyobb hatékonyságú, szélesebb kezelési tartományban működő RENEWAL-SYSTEM termékcsalád.
Cégünk új fejlesztésének eredményeképpen azon jellegű kicsapódásokat amelyeket eddig nem tudtunk, mára sikerült feloldani. A kezelés ereje jelentősen meg lett növelve, ebből következik, hogy azonos befektetés mellett a felhasználó magasabb szintű kiszolgálásban részesül.

Elektromos vízkezelő berendezéseket használunk. Ezek az ún. RENEWAL-SYSTEM -1, -2, -3, -6, -12, -24, -36, -50, -100, -200, -500-es berendezések.
A készülék változó rádiófrekvenciával gerjesztett mágneses térrel kezeli az átfolyó vizet.
Ezt a típusú készüléket maximum 4" vagy NA 150-es vízvezetékre szerelhetjük a vízvezeték anyagától függetlenül
Teljesítményük rendre:
1m3/óra, 2m3/óra, 3m3/óra, 6m3/óra, 12m3/óra, 24m3/óra, 36m3/óra, 50m3/óra, 100m3/óra, 200m3/óra, 500m3/óra.

A készülék 230V tápfeszültséggel működik (fogyasztása 1,8VA, ez évi néhány száz forint). Igény szerint törpefeszültségről működő készülék is rendelhető.

Tények:

Tény, hogy a mágnesesen kezelt víz igen előnyös tulajdonsága, hogy a vízben található oldott mészkő (közismertebb nevén vízkő) ún. spontán kristályképződésen megy át, belőle aragonit-kristály képződik. A kezelés során a víz, ill. a benne oldott anyagok úgy változnak meg, hogy nem képesek többé semmiféle kemény lerakódást létrehozni.

Megfigyelés és tapasztalatok:

Az eddigi több ezer - működés közbeni- megfigyelések tapasztalatai alapján kijelenthetjük, hogy:

 • minden olyan erősen kicsapódó, tapadó lerakódást, kristályképződést, amely a vízben oldott, vízkeménységet okozó sókból, anyagokból jön létre, - pl.: melegítéskor az edények falán, fűtőelemeken, a zuhanyzó fejeken stb. - megelőz.
 • a meglévő lerakódásokat - bizonyos időn belül (1-4 hónap) - eltávolítja.
 • védőréteget hoz létre a csővezetékekben (a rozsdásodás ellen is).
 • a víz tisztító ereje, oldóképessége megnő (ezáltal a tisztításhoz használt vegyszer mennyisége csökkenthető kb. 30-50%-kal).

Hűtőtoronytisztítás egy magyar üdítőital-ipari vállalkozás nyárlőrinci telepén.

Kiskunhalas Távhő - vízkezelés

Fűtőszál elmosás

Egy hőcserélő...
...kezelés előtt:
...kezelés után:

Készülékeink termelés közben képesek a vízkövet leoldani vegyszerek használata nélkül.

Fizikai vízkezelés a mezőgazdaságban

Kérjük tekintse meg a lentebb látható videókon, képeken, hogy milyen komoly eredménnyel jár a víz természetes állapotba hozása, mekkora előnyöket hordoz ez magában a növények, illetve az állatok fejlődése terén. Technológiánk nem hasonlítható össze a piacon található több silány minőségű másolattal.

A növénytermesztés során lágyított vízzel öntözés esetén egészségesebb növények fejlődnek zöldebb levelekkel, magasabb terméshozamok jönnek létre.

A fent látható napraforgótáblán a kezelt vízzel való öntözés során 8-15 %-kal magasabb terméshozam volt elérhető a kezeletlen víz használatához képest.

Fóliás termelés során is hasznosnak bizonyult technológiánk, a vaskicsapódás szinte 100 %-osan megszűnt.


Az állattenyésztés ágazatában is rendkívül jól hasznosítható vízkezelő technológiánk, az állatok egészséges fejlődésének kulcsfontosságú eleme a megfelelő minőségű vízzel való itatás. A 2012-es év számos pozitív tapasztalatot hozott ezen a téren, a takarmányhasznosítási arány minden esetben számottevően javult a vízkezelő üzembe helyezése után.

A Szigetvár Hús Kft. nemeskei telepén került felszerelésre az Ökosystem E-100 fizikai vízkezelő berendezésünk, alábbi videónk erről számol be.

<

Az alábbi videóban a földeáki Agro-Földeák Kft. csirkeállományában a vízkezelő készülékünk beszerelése után bekövetkezett változásokat demonstráljuk:

Az Agro-Földeák által kiadott refencianyilatkozat (a képre kattintva kinagyítható):

Faddon a Duna-Hyb Kft. sertéstelepén szereltünk fel vízkezelő technológiát 2014. 03. 21-én:

Fertőd - tehenészet:

Akasztó - halgazdaság

Geresdlakon is felszerelésre került vízkezelő technológiánk Wágner György sertéstelepén:

Amennyiben személyesen érdeklődne az eredményekről, tapasztalatokról, kérjük keresse bizalommal Szemesi Erikát a geresdlaki telepen a következő elérhetőségeken:

Email: szemesierika@dravanet.hu

Telefon: +36-20/35-66-649

Molnár Tibor kecskeméti libatenyésztő (Tel: +36202906939, email: molnartibor02@citromail.hu) az alábbi észrevételeket osztotta meg velünk vízkezelőnk üzembe helyezése után 2012 októberében:

"Tisztelt Renewal-Hungary Kft!
Észrevételeimet szeretném közölni! Az első falka libáimat hétfőn adtam le a vágóhídra. A vízvezetékeimen öreg vaslerakódásosak voltak, melyek mértéke jelentősen csökkent az első pár napban, ezzel együtt az itatók szennyezettsége is csökkent. A libák észrevehetően egészségesebbek voltak a tömés során, a súlygyarapodás kb. 10 dkg volt,a májkihozatal 2-3 grammal volt jobb az eddigi eredményeknél."

Rendelje meg termékeinket!Effektív
mikroorganizmusok
a humán alkalmazásbanKülönleges
hőszigetelési
technológiánk